Při prodeji nebo
koupi nemovitosti
naslouchám klientům.

Základním klíčem úspěchu je pro mě porozumění potřebám prodávajícího či kupujícího

Váš osobní makléř

registrovaný a pojištěný dle zákona č. 39/2020 Sb. o realitním zprostředkování

Rád vám pomohu

s vašimi potřebami a přáními při nejen prodeji a pronájmu nemovitosti nebo hledání nového bydlení, ale také řešení podnikatelských a firemních potřeb

Trvalé vzdělávání

ve všech oblastech realitní činnosti a využívání moderních prostředků a spolupráce s kolegy na trhu napomáhají kvalitnímu a rychlému řešení potřeb mých klientů

Nabídka nemovitostí

Služby

Zajištění prodeje, koupě i pronájmu rezidenčních i komerčních nemovitostí a doporučení všech souvisejících služeb, jako je financování, pojištění, daňové otázky.

Svým klientům nabízím prvotřídní služby jak při prodeji jejich nemovitostí, tak při hledání nového bydlení, místa pro podnikání nebo vhodné investice, to vše s cílem dospět společně k optimálnímu řešení jejich potřeb

I v dnešní moderní době internetu a dostupnosti různých serverů a vzorů přináším svým klientům přidanou hodnotu, a to důkladnou péčí o celý obchodní případ od A až do Z podpořenou trvalým vzdělávacím procesem v oboru a předchozími zkušenostmi v manažerských funkcích v oblasti financí.

Využívám moderní nástroje prezentace nemovitosti podle konkrétní situace a do procesu prodeje zapojím tým dalších odborníků tak, aby probíhal bez nemilých překvapení a podle domluveného časového harmonogramu.

Názory mých klientů

Byli jsme s panem Pulchartem velmi spokojeni. Má přímé a milé jednání. Byl vždy dobře připraven a dochvilný při schůzkách. Doporučili bychom ho každému klientovi.

Jaroslav M.

Pan Pulchart je velmi milý, ochotný a trpělivý. Dokázal mě podržet v mé těžké životní situaci a při našich jednáních mi trpělivě vše vysvětloval, tak že mám dobrý pocit, že je vše na dobré cestě a naše bezvýchodná situace se řeší tou nejlepší možnou cestou. mnohokrát mu za to děkuji.

Alena Š.

Děkuji za vřelý a aktivní přístup k prodeji nemovitosti. Můžu jen a jen doporučit!!!

Zdeněk H.

Skvělá komunikace a jednání, vše podle našich potřeb a požadavků. Děkujeme

Kamila B.

Nabídka nemovitostí

Kompletní nabídku naleznete na qara.cz

Prodáno

Logistický areál okr. Beroun 44 mil.

Podíl 1/8 ČD Praha 1, 13 mil. Kč

RD okr. Beroun 8.5 mil Kč

Napište mi



Tel. +420 770 138 242 • Email  vladimir.pulchart@qara.cz


QARA s.r.o.

Kancelář: Qara, s.r.o.
Šafaříkova 201/17 Praha 2 – Vinohrady